Jackie

Mijn naam is Jackie van der Kroft (1970), afgestudeerd als antropoloog en ontwikkelingssocioloog aan de Universiteit van Leiden. Daarnaast heb ik een opleiding tot coach en trainer afgerond. Sinds een aantal jaren werk ik als zelfstandige en geef ik trainingen, faciliteer groepsprocessen en coach ik zowel individuen als groepen. Daarnaast doe ik ook kwalitatief onderzoek en evaluaties.

Mijn interesse voor mensen, landen en culturen is ontstaan en gevoed door mijn werkzaamheden als humanitair hulpverlener (in gebieden die getroffen zijn door een conflict of natuurramp), trainer en reisbegeleider. Hierdoor heb ik zelf kunnen ervaren hoe het is om, voor verscheidene organisaties in verschillende functies en (culturele) contexten te werken en te wonen.
http://www.jackievanderkroft.nl/